Perşembe, Aralık 01, 2016

TNT MÜŞTERİLERİNİN OFİSLERİNİ DAHA EĞLENCELİ HALE GETİRİYOR


Lojistik sektörünün en öncelikli dinamiklerinden hız ve güvenilirlik üzerine hizmetlerini konumlandıran TNT Express Worldwide’ın son promosyon kampanyası Türkiye’de de sosyal medya hesapları üzerinden pazarlanmaya başlandı.
Orijinal adı “ Timing is everything - Win a pinball machine” olan bu kampanya şirketlere TNT langırt masası kazanma ve kendi hızlarını gösterebilme şansı sunuyor. Kampanyanın işleyişi ise şirket olarak ne kadar çok gönderi yaptığınız ve gönderilerin konşimento numarasını ne kadar hızla gönderdiğinizle alakalı.
Firmaların özellikle bu tip b2b promosyonlarının hele ki langırt masası gibi keyifli bir oyunu işin arasına sıkıştırıyor olmaları gerçekten çok değerli bir düşünce.  Kontrollü veya şansa diye tabir edebileceğimiz vuruş hızının çok önemli olduğu bu oyun aracının promosyon olarak tercih edilmesinin de arka planda düşünülmüş olduğu aşikar. 
Yıllarını mesai düzeni içerisinde geçen biri olarak diyebilirim ki ofislerini mutlu bir yaşam alanına çevirebilme olgunluğuna sahip şirketler için düzenlenmiş bu kampanya için TNT pazarlama ekibini tebrik etmek gerek.  Çünkü çok basit gibi gözüken ama aslında içinde sosyal derinliği olan bu tarz kampanyaların ofis kültür ve alışkanlıklarını değiştirmede özellikle gelişim algısı açık türk patronları için çok özendirici olduğunu düşünüyorum.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder